• (70605800)

Førstehjælps- og hjertestarteruddannelse

SafetyGroups er et dynamisk firma der konstant er i udvikling for at kunne yde den bedste service og uddannelse til vores kunder! SafetyGroup læner sig udelukkende op af forskningen på genoplivningsområdet!

Forskning- Uddannelse- implementering ❤ Overlevelse!

SafetyGroup har sit udspring i Tryg på Stranden tilbage i 1998. SafetyGroup var i sine første år med i opstarten af Trygfondens Kystlivredning og en del af Kystlivredderne på de danske strande.

Siden 2007 har SafetyGroup leveret uddannelse til Kystlivredderne på de Københavnske strande, under Københavns kommune.

Safetygroup uddanner indenfor førstehjælp, genoplivning og hjertestarter

Siden 2003 har vi samarbejdet tæt med Trygfonden om opsætning og implementering af Hjertestartere i det offentlige rum. Først i Københavns Metro og efterfølgende har vi opsat mere end 1600 Hjertestartere landet over i lufthavne, idrætshaller, svømmehaller, museer, biblioteker, forlystelsesparker, boligforeninger, småøer og lign. I forbindelse med disse opsætninger og implementeringer yder vi løbende support, service og uddannelse. I samme periode har vi uddannet mere end 50.000 mennesker i førstehjælp og brug af hjertestartere.

SafetyGroup har siden sit opstart deltaget i flere forskningsprojekter om Hjertestartere, implementering, uddannelse og overlevelse ved Hjertestop i samarbejde med Trygfonden, deriblandt forsknings projektet Bornholm Redder liv (af Læge Anne Møller Nielsen - læs artikel her)

   

Senest har SafetyGroups undervisere deltaget i et større landsdækkende forskningsprojekt omkring førstehjælpsuddannelse og kvaliteten af samme. I denne forskning indgik SafetyGroups undervisere som observatører på førstehjælps kurser i Danmark. SafetyGroup er altid i front med den nyeste viden og pædagogiske principper inden for førstehjælps uddannelse og træning. 

SafetyGroups undervisere - Konsulenter har alle praktisk erfaring inden for redning og førstehjælp. (Ambulancetjeneste, Politi, Kystlivredning og Lign) og modtager løbende videreuddannelse i deres instruktørvirke.

SafetyGroup udbyder kurser under Dansk Førstehjælpsråd samt ERC (Europæisk Råd for genoplivning). SafetyGroup er blandt de største udbydere i Danmark af ERC-kurser.

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top