• (70605800)

SafetyGroup har 20 års erfaring med førstehjælpsuddannelse til danskerne

Vi har gennem de sidste 20 år uddannet mere end 100.000 danskere i førstehjælp. Vi har stor fokus på den fulde implementering af hjertestartere, derfor indgår uddannelse i førstehjælp og uddannelse i brug af hjertestarter, som en central del af SafetyGroups koncept.

 

SafetyGroup har de sidste 15 år været fast leverandør af uddannelse, service og support til Trygfonden, i forbindelse med implementeringen af hjertestartere til Trygfondens hjertestartere landsdækkende. Lige fra rådgivning til levering af hjertestartere, grunduddannelse, løbende support, support efter brug af hjertestarterne og repeterende uddannelse af brugergrupper omkring hjertestarterne.

Vi tilbyder international uddannelse via ERC - Europærisk råd for genoplivning. Denne uddannelse er internationalt anerkendt. SafetyGroup er blandt de største udbydere af denne type uddannelse i Danmark. Der udstedes internationalt ERC bevis efter gennemført uddannelse.

Derudover tilbyder vi også uddannelse via DFR - Dansk førstehjælpsråd. Der udstedes godkendt bevis fra DFR efter gennemført uddannelse.

 

 

Vi har deltaget i stort set alle Trygfondens projekter om hjertestartere og overlevelse inden for samme. Bl.a.

  • Bornholm redder liv
  • Hjertestartere på landkortet
  • Skole indsatsen
  • Hjertestartere på de 66 største danske DSB stationer
  • Forskning vedr. HLR-AED uddannelse og lign.

Derudover har vi leveret data til en stor del artikler om hjertestop og overlevelse til Trygfondens læger gennem de sidste 15 år.

SafetyGroup har stor fokus på uddannelse af førstehjælpere til de opblomstrende hjerteløber projekter landsdækkende, og uddanner løbende disse førstehjælpere.

 

 

Vi har stor erfaring med uddannelse af livreddere samt kystlivreddere og andre der stiller sikkerhed i og omkring vand. SafetyGroup har været med i opstarten af Trygfondens Kystlivredning. Vores undervisere har fungeret som ledere og instruktører i forbindelse med denne tjeneste. Siden 2006 har SafetyGroup været fast leverandør af uddannelse til kystlivredderne på de københavnske strande under Københavns kommune. SafetyGroup har siden 1999 været repræsenteret i uddannelsesudvalget for erhvervslivredder dommere i Danmark.

 

 

Vores konsulenter og undervisere har mange års erfaring inden for genoplivning og hjertestartere, fra bl.a. ambulancetjeneste, politi og kystlivredning. Alle vores undervisere modtager løbende opdatering i deres færdigheder og uddannelse, så de altid er helt i front inden for genoplivning og undervisning. Vores undervisere er godkendt af ERC og FSFI. Vi er således altid i front med den nyeste viden og pædagogiske principper inden for førstehjælpsuddannelse og træning. 

Vi ønsker, med vores hjertestartere, service og support samt uddannelse, at skabe tryghed og redde liv. Vi ved, via vores deltagelse i  projekter omkring hjertestartere, overlevelse og uddannelse, at det er den fulde implementering af hjertestartere, uddannelse, synlighed og support der skaber tryghed, værdi og redder liv.

 

Kontakt os
SafetyGroup henvender sig til alle private virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at gøre en forskel inden for førstehjælp og genoplivning. Ønsker du tilbud og rådgivning? Kontakt SafetyGroup.

  

 

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top