• (70605800)

Hvorfor vælge safetygroup som din samarbejdspartner inden for hjertestartere og uddannelse

SafetyGroup har 15 års erfaring med uddannelse og implementering af hjertestartere i virksomheder og i det offentlige rum, i samme periode har SafetyGroup uddannet mere end 50.000 mennesker i førstehjælp landsdækkende.

 

SafetyGroup har deltaget med rådgivning, undervisning, implementering. Service og support. I følgende af de største hjertestarter projekter i Danmark gennem de sidste 15 år.

  • Hjertestartere i Københavns Metro 2003-2005
  • Hjertestartere på Landkortet Trygfonden fra 2006 til dato
  • Skole indsatsen (Trygfonden) fra 2014 til dato
  • DSB projektet Trygfonden 2014 til dato.

Derudover har SafetyGroup indsamlet data fra hjertestop til Dansk hjertestop register gennem de sidste 10 år. Disse data er med til at gøre Danskerne klogere på indsatsen i forbindelse med hjertestop. SafetyGroup har leveret data til Læge Anne Møller Nielsens PhD-projekt "Bornholm redder liv".

Senest har SafetyGroup i 2015 deltaget i landsdækkende forskning for Region H. AMK. Omkring uddannelse af lægmand i førstehjælp ved hjertestop.

SafetyGroup er højt respekteret og altid i front når det handler om nyeste viden inden for implementering, hjertestartere, genoplivning, service og support. 

Derfor kan SafetyGroup drage nytte af alt sin erfaring gennem de sidste 15 år når vi skal rådgive og uddanne vores kommende samarbejdspartnere og kunder. Hos os er det kun forskning der tæller!

SafetyGroup yder 24/7 Support til vores kunder landsdækkende. Vores samarbejdspartnere er sikre på at vi altid stå ved deres side.

Kontakt os for rådgivning til din virksomhed.

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top