• (70605800)

Om SafetyGroup

SafetyGroups er et landsdækknde og dynamisk firma der konstant er i udvikling for at kunne yde den bedste service og uddannelse til vores kunder! SafetyGroup læner sig udelukkende op af forskningen på genoplivningsområdet!

Forskning- Uddannelse- implementering ❤ Overlevelse!

 

Erfaren distributør

Safetygroup har mere end 15 års erfaring med hjertestartere og førstehjælpsuddannelser til danskerne.

Vi har stor ekspertise inde for hjertestartere og har gennem de sidste 15 år været autoriseret distributør af Philips hjertestartere. Senest er Safetygroup blevet godkendt distributør af Lifepak hjertestartere fra Physio Control. Det betyder, at SafetyGroup er godkendt til at sælge, rådgive og servicere disse hjertestartere efter gældende regler og forskrifter.

 

Udspring i Tryg på Stranden

SafetyGroup har sit udspring i Tryg på Stranden tilbage i 1998. SafetyGroup var i sine første år med i opstarten af Trygfondens Kystlivredning og en del af Kystlivredderne på de danske strande. Vi har siden 2007 stået for uddannelsen af kystlivredderne på de københavnske strande under Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning.

 

 

Samarbejde med TrygFonden

Siden 2003 har vi været fast leverandør og samarbejdspartner til Trygfonden vedr. opsætninger og implementering af Hjertestartere i det offentlige rum. Først i Københavns Metro og efterfølgende har vi opsat mere end 2500 Hjertestartere landet over i lufthavne, idrætshaller, svømmehaller, museer, biblioteker, forlystelsesparker, boligforeninger, småøer og lign.

I forbindelse med disse opsætninger og implementeringer yder vi løbende support, service og uddannelse. I samme periode har vi uddannet mere end 100.000 mennesker i førstehjælp og brug af hjertestartere.

SafetyGroup har siden 2014 opsat Hjertestartere på de største danske DSB stationer i forbindelse med Trygfondens samarbejde med DSB. SafetyGroup yder løbende support og uddannelse til DSB personale i forbindelses med dette projekt.

 

   


Leverandør til nogle af Danmarks største virksomheder

Vi har de sidste 15 år været leverandør af hjertestartere og uddannelse til nogle af Danmarks største virksomheder, bl.a. hovedparten af de danske svømme- og idrætshaller og samtlige DTU installationer landsdækkende.

Vi er også leverandør af hjertestartere og uddannelse til Politiet, bl.a. Politiet i Nordsjælland og Vestegnens Politi.

Vi leverer hjertestartere og uddannelse til bl.a.:

 • Top Danmark
 • Tryg Forsikring
 • Trygfonden
 • Alm. Brand
 • DSB
 • DTU landsdækkende
 • Politiet
 • Samtlige danske lufthavne
 • og mange flere

 

 

Deltagelse i forskningsprojekter

SafetyGroup har siden sin opstart, deltaget i flere forskningsprojekter om Hjertestartere, implementering, uddannelse og overlevelse ved Hjertestop i samarbejde med Trygfonden. Deriblandt:

 • Bornholm Redder liv (af Læge Anne Møller Nielsen)
 • Hjertestartere i Københavns Metro 2003-2005
 • Hjertestartere på Landkortet Trygfonden fra 2006 til dato
 • Skole indsatsen (Trygfonden) fra 2014 til 2017
 • DSB projektet Trygfonden 2014 til dato
 • Forskning i uddannelse i samarbejde med AMK Ballerup 2017

Derudover har SafetyGroup indsamlet data fra hjertestop til Dansk hjertestop register gennem de sidste 10 år. Disse data er med til at gøre Danskerne klogere på indsatsen i forbindelse med hjertestop.

Senest har SafetyGroup’s undervisere deltaget i et større landsdækkende forskningsprojekt omkring førstehjælpsuddannelse og kvaliteten af samme. I denne forskning indgik SafetyGroup’s undervisere som observatører på førstehjælps kurser i Danmark. SafetyGroup er altid i front med den nyeste viden og pædagogiske principper inden for førstehjælpsuddannelse og træning. 

  

 

Indsats i boligområder mv.

SafetyGroup har stor fokus på boligforeninger, grundejerforeninger, vejlaug mv. I Danmark er det kun 7% af de registrerede hjertestartere på hjertestarter.dk, der er opsat i boligområder - men de fleste (75%) hjertestop sker i eget hjem. Det ønsker SafetyGroup at gøre noget ved, og derfor tilbydes CR2 hjertestarteren fra Physio Control og det danskproducerede hjertestarterskab til indkøbspris i en begrænset introduktionsperiode for boligforeninger, grundejerforeninger, vejlaug mv.

 

Erfarne undervisere

SafetyGroups undervisere og konsulenter har alle praktisk erfaring inden for redning og førstehjælp fra bl.a. ambulancetjeneste, politi, kystlivredning og lign. De modtager løbende videreuddannelse i vores produkter og deres instruktørvirke.

Vi udbyder kurser under Dansk Førstehjælpsråd samt ERC (Europæisk Råd for genoplivning). SafetyGroup er blandt de største udbydere i Danmark af ERC-kurser.

Vi har undervisere og konsulenter i Aarhus, Vejle, Odense, Kalundborg, Slagelse, Præstø, Helsinge, Hornbæk og København. Dermed kan vi levere din hjertestarterservice inden for 24 timer.

 

Kontakt os

SafetyGroup henvender sig til alle private virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at gøre en forskel inden for førstehjælp og genoplivning. Ønsker du tilbud og rådgivning? Kontakt SafetyGroup.

  

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top