• (70605800)

Andreasskolen i Holbæk har hjertestarter fra TrygFonden. Selvfølgelig! 24/7 tilgængelig og registreret på hjertestarternetværk. Vi har trænet førstehjælp med personalet, så de kan overlevere deres viden til de kommende generationer af førstehjælpere.
Køge Svømmeland er en kombineret svømmehal/badeland med et stort og varieret kundesegment. Selvom brug af anlægget sker på eget ansvar, så har personalet en særlig opgave i dels det forebyggende sikkerhedsarbejde og den udøvende førstehjælp, der er nødvendig, hvis gæsterne kommer til skade.
SafetyGroup samarbejder med TrygFonden om projektet "Hjetestartere på landkortet".
SafetyGroup og Trygfonden har fået internationel opmærksomhed i fagligt studie i det anerkendte Resuscitation Journal.
SafetyGroups instruktører har baggrund i Tryg På Stranden og har været med i opstarten af Tryg På Stranden fra 1998 til 2004. I dag Trygfondens Kystlivredning.
SafetyGroup har gennem de sidste 5 år leveret hjertestartere og uddannelse til Københavns Politi.
SafetyGroup på Ishøj station, i forbindelse med Trygfondens opsætning af Hjertestartere på de 65 største DSB stationer i Danmark.
Hjertestarteren er en transportabel, batteridrevet maskine, genopladelig eller med udskiftelige batterier som skal betjenes manuelt.
SafetyGroup samarbejdede med TrygFonden om den enkelte borgers tryghed og sikkerhed i hverdagen under projektet "REDLIV".
SafetyGroups undervisere har siden 2007 fungeret som undervisningsledere & instruktører under uddannelse af kystlivredningen under kultur og fritidsforvaltningen, Københavns kommune.
...

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top