• (70605800)

Safetygroup uddanner livreddere i danske svømmehaller.
SafetyGroup i Viby badmintonklub, for TrygFonden.
På DTU i Lyngby har de rigtig mange hjertestartere-
Grundejerforeningen Havnefronten i Korsør havn har ikke kun en fantastisk udsigt, de har også en hjertestarter fra TrygFonden, som er tilgængelig 24/7/365.
Der er blevet trænet førstehjælp ved hjertestop hos Fysiocenter i Kalundborg.
Fredag bestod de operative kystlivreddere deres indendørs svømmeprøver, idag gennemgår de repeterende førstehjælpsuddannelse!
SafetyGroup var med på Hjerteløber marchen fra Falck bygningen til plænen i Tivoli!
SafetyGroup træner førstehjælp med personalet på Rørvig centret! På Rørvig konference og kursuscenter har de hjertestarter fra SafetyGroup og personalet bliver løbende opdateret i deres førstehjælps kunnen. Nu kan sommeren og alle turisterne trygt komme til Rørvig ❤️
Hos Horreby Bylaug har de en hjertestarter fra TrygFonden. Hjertestarteren er placeret på facaden af et privat hus der er beliggende centralt i byen, så alle har adgang til den 24/7/365. Nogle af byens beboerne har modtaget undervisning i brug af hjertestarter.
Karrebæksminde Privatskole har en hjertestarter fra TrygFonden. Hjertestarteren er tilgængelig 24/7/365 og registreret på Hjertestarter.dk. Vi fra SafetyGroup var forbi skolen for at træne medarbejderne i brug af hjertestarter.
...

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top