• (70605800)

Akelius Management ApS har købt en hjertestarter hos SafetyGroup til deres afdeling i København. Vi var forbi deres kontor på Nørrebro, for at afholde et 7 timers kursus i Medborgerførstehjælp for deres dygtige medarbejdere.
SafetyGroup har været på besøg i Lalandia Rødby! I Lalandia Rødby har de selvfølgelig hjertestartere fra SafetyGroup. Deres 3 hjertestartere er placeret således. 1 hos livredderne i Aquadome, 1 offentlig tilgængelig i butiksområdet samt 1 hos vagterne der kører rundt i området! Altid en fornøjelse at besøge Lalandia.
Andreasskolen i Holbæk har hjertestarter fra TrygFonden. Selvfølgelig! 24/7 tilgængelig og registreret på hjertestarternetværk. Vi har trænet førstehjælp med personalet, så de kan overlevere deres viden til de kommende generationer af førstehjælpere.
Køge Svømmeland er en kombineret svømmehal/badeland med et stort og varieret kundesegment. Selvom brug af anlægget sker på eget ansvar, så har personalet en særlig opgave i dels det forebyggende sikkerhedsarbejde og den udøvende førstehjælp, der er nødvendig, hvis gæsterne kommer til skade.
SafetyGroup samarbejder med TrygFonden om projektet "Hjetestartere på landkortet".
SafetyGroup og Trygfonden har fået internationel opmærksomhed i fagligt studie i det anerkendte Resuscitation Journal.
SafetyGroups instruktører har baggrund i Tryg På Stranden og har været med i opstarten af Tryg På Stranden fra 1998 til 2004. I dag Trygfondens Kystlivredning.
SafetyGroup har gennem de sidste 5 år leveret hjertestartere og uddannelse til Københavns Politi.
SafetyGroup på Ishøj station, i forbindelse med Trygfondens opsætning af Hjertestartere på de 65 største DSB stationer i Danmark.
Hjertestarteren er en transportabel, batteridrevet maskine, genopladelig eller med udskiftelige batterier som skal betjenes manuelt.
...

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top