• (70605800)

Om SafetyGroup

SafetyGroup er et dynamisk og landsdækkende firma! Vi ønsker at være professionelle, ydmyge og lover aldrig noget vi ikke kan holde!

Safetygroup er blandt Danmarks største indenfor førstehjælps uddannelse og hjertestartere

SafetyGroup har sit udspring i Tryg på Stranden tilbage i 1998. SafetyGroup var frem til 2004 med i opstarten af Trygfondens Kystlivredning og en del af instruktørerne og livredderne ved de rød- hvide livreddertårne.

SafetyGroups undervisere har siden 2007 stået for uddannelsen af kystlivredderne på Amager Strandpark og Svanemøllenstranden.

Samarbejde med TrygFonden

Siden 2003 har vi samarbejdet tæt med Trygfonden om opsætning og implementering af Hjertestartere i det offentlige rum. Først i Københavns Metro og efterfølgende har vi opsat mere end 1500 Hjertestartere landet over i lufthavne, idrætshaller, svømmehaller, museer, biblioteker, forlystelsesparker, boligforeninger småøer og lign. I forbindelse med disse opsætninger og implementeringer yder vi løbende support og assistance  i forbindelse med service og uddannelse.

SafetyGroup har siden 2014 opsat Hjertestartere på de største danske DSB stationer i forbindelse med Trygfondens samarbejde med DSB. SafetyGroup yder løbende support og uddannelse til DSB personale i forbindelses med dette projekt.

   

Deltagelse i forskningsprojekter

SafetyGroup har siden sit opstart deltaget i flere forskningsprojekter om Hjertestartere, implementering, uddannelse og overlevelse ved Hjertestop i samarbejde med Trygfonden. Læs en af artiklerne her!

SafetyGroup er godkendt distributør af Laerdal produkter samt Philips og Physio Control Hjertestartere i Danmark. Vi tilbyder salg, service og landsdækkende 24/7 service på vores opsatte hjertestartere.

Erfarne undervisere

SafetyGroups undervisere - Konsulenter har alle praktisk erfaring inden for redning og førstehjælp. (Ambulancetjeneste, Politi, Kystlivredning og Lign) Alle undervisere har serviceerfaring med vores produkter og hjertestartere.

SafetyGroup har undervisere - konsulenter i Aarhus, Vejle, Odense, Kalundborg, Slagelse, Præstø, Helsinge, Hornbæk og København. Dermed kan vi levere din hjertestarterservice inden for 24 timer.

SafetyGroup henvender sig til alle private virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at gøre en forskel inden for førstehjælp og genoplivning. Ønsker du tilbud og rådgivning? Kontakt SafetyGroup.

 

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top